Casual Homosexuell Dating

Menu

Gay Escort

Sexiga stövlar carolina gynning gay utvik

sexiga stövlar carolina gynning gay utvik

Det är inte så gott om gubbar över sextio som vågar sig på sådant! Sedan har jag kvar mina gamla förebilder från tiden jag försökte leva som tjej. Men sådant är nästan tabu att prata om. Killar får inte ha kvinnliga förebilder, åtminstone inte transkillar. Det tycker jag är idiotiskt. Hur går en könskorrigering till? Är det inte en väldig lång och jobbig process?

Ja, det är väldigt långt. Först är det ett år i utredning, utan någon behandling. Istället vränger de ens hjärna ut och in för att kontrollera att en verkligen är ts. Det är det jag går i nu. Jag började i april, så jag har tagit mig igenom en fjärdedel.

Sedan när det första året är slut får jag förhoppningsvis en diagnos: Då först kan jag få någon vård. En börjar med hormoner, och ska samtidigt genomgå en del som kallas Real Life Experience, det vill säga att en lever fullt ut i det "nya" könet. För mig är det ju inte relevant, jag gör ju redan det sedan snart två år tillbaka, men för vissa är det svårt att komma ut. Först när en gått på hormoner ett tag kan en få en remiss till plastikkirurgen.

För en FtM handlar det oftast om att få en mastektomi, d. Operationsresultaten för underlivsoperationer är så dåliga att många väljer bort dem, fast de egentligen skulle vilja ha en kuk. Sedan är det många FtMs som opererar bort livmoder och äggstockar och det, och då behöver de tillstånd från Rättsliga Rådet.

Samma sak för MtFs som ska genomgå sin underlivsoperation. RR är också de som sedan bestämmer om en ska få ett nytt juridiskt kön, med nytt personnummer och så. Innan en är färdig har det gått drygt två år, i bästa fall. För vissa tar det ännu längre tid. Tog det lång tid för dig att få en remiss?

Jag sökte vård första gången sommaren , men det var först i våras som jag faktiskt träffade utredaren. Det som hände första gången var att jag var lite naiv. Jag hade någon slags naiv förhoppning om att vårdpersonal var kompetent och utbildad och visste vad det handlade om.

Och jag kraschade rejält. Så när jag försökte igen var jag livrädd och paranoid. Det var i november , och jag berättade för min dåvarande terapeut. Hon var bra och försökte hjälpa mig att få vård, men Landstinget Dalarna har sina principer. Alla sådana beslut skulle fattas av en viss person. Problemet var att hon var sjukskriven utan vikarie i ett halvår. När jag väl fick träffa henne hände ingenting, hon förstod inget och visste inget. Det sista hon gjorde innan hon tog ut en massa kompledighet för att hon egentligen fortfarande var sjuk, var att lägga ner sin egen lilla utredning av mig som hon skulle göra.

Det var i juni , det hade gått sju månader och jag hade inte kommit någonstans. På vägen hem satte jag mig i kyrkan och bara bölade i timmar. Sedan bestämde jag mig för att flytta så snabbt jag bara kunde. Jag kom till Sandviken den 27 september.

Den 11 oktober träffade jag en läkare på psyk som skulle skriva remissen till Uppsala. Det tog några månader eftersom Dalarna inte skickade de papper som de skulle, och den första remissen som skrevs kom bort i hanteringen.

Då var jag nära att ge upp, men min kurator grep in och till slut landade det faktiskt en remiss i Uppsala. Knappt två månader senare var jag på mitt första besök. Blir du attraherad av personer av båda könen? Finns det bara två? Ha ha, jag dras framförallt till androgyna människor. Machokillar går bort, men stereotypa tjejer är ännu värre. Jag brukar säga att jag är en asexuell androgynofil. Förut kallade jag mig för bisexuell, även när jag insett att jag mest attraherades av killar, för en bisexuell person är inte omedelbart könad själv utifrån sin läggning på samma sätt som en homo eller hetero är.

Jag har fortfarande svårt att kalla mig homosexuell även om jag insett att jag nog aldrig mer kommer att falla för en tjej, men bög går bra.

Hur ser ditt liv ut i dag? Vad gör du om dagarna? Officiellt sett är jag förtidspensionär efter att jag gick in i väggen för snart fyra år sedan. Det låter bra mycket tråkigare än vad det är.

Det senaste året har jag ägnat väldigt mycket tid och energi åt en transförening som heter KIM där jag satt i styrelsen och var sekreterare och lite alltiallo, men jag hoppade av för några veckor sedan. Så just nu håller jag på och landar i att inte ha så mycket att göra.

Det är väldigt skönt att slippa stressa. Just nu är jag inne i en fas då jag jobbar rätt mycket med bilder, men jag skriver en del också, både blogg och dikter. Jag försöker ibland pressa ur mig noveller, men jag har svårt att koncentrera mig tillräckligt länge, ha ha! Hur ser relationen till din familj ut?

Stöttar de dig i ditt beslut att genomgå en könskorrigering? De har alltid stöttat mig, och jag har aldrig varit minsta nervös inför att komma ut inför familjen. Visst, min mamma tyckte först att det var lite onödigt att operera mig, men de har aldrig ifrågasatt mina val eller min identitet. Det känns väldigt skönt. Jag vet att det finns de som praktiskt taget blir utstötta ur familjen, och det är hemskt, men det är inget jag någonsin varit det minsta rädd för.

Brukar du rätta folk som säger "hon" eller "henne" till dig? Ibland, men jag är inte så konsekvent som jag borde vara antar jag. Jag brukar påpeka att jag föredrar "han", men sedan handlar det mycket om hur väl jag känner personen och så.

Och om de rättar sig själva och försöker säga rätt är jag mer tolerant än om de nästan gör det till en trotsgrej och aldrig någonsin säger rätt eller ens ber om ursäkt. Det är jobbigt när folk säger fel, men jag förstår ju att tungan slinter ibland.

Din blogg har ju blivit väldigt populär. Vad tror du det är som gör att så många vill läsa om ditt liv? Det är väl kanske att ta i. Men jag har bloggat ganska länge, i snart två år, och om olika saker. I början var det mest ett sätt att få ur sig tankarna som låg och skavde.

Det låter väldigt naivt, men det tog nog åtminstone ett halvår innan jag insåg att det faktiskt fanns människor som läste. Då blev jag paranoid och mer försiktig. Jag bjuder inte längre på lika många snaskiga detaljer om mitt privatliv, men samtidigt måste jag säga att det är först nu jag kan vara ärlig.

Och jag tror att det märks. Jag är inte särskilt bra på att ljuga. Sedan är det väl kanske en och annan som tycker att jag är "spännande". Jag hatade sådant förut, var oändligt less på att ses som en freak show och spammas av både tranny lovers, "Outsiders" och transhags, så jag började förekomma dem och prata om min blogg som en freak show.

Nuförtiden får jag sällan kommenterar om hur "intressant" och "speciell" jag är. Vilket är väldigt skönt. Du föreläser ju även om transsexualism.

Känner du att det stärker dig att hjälpa andra? Jag har ju föreläst ett par gånger om hjälpmedel för FtMs, som en del i ett projekt som vi har drivit i KIM. Det var väldigt kul, framförallt, men också ganska ansträngande. Jag är egentligen ingen social varelse utan en eremitwannabe. Problemet är att det är svårt att starta en revolution helt på egen hand så jag är så illa tvungen att beblanda mig med folk.

Men jo, att jobba för något en brinner för är beroendeframkallande. Det ger väldigt mycket, men det tar också.

Det är jätteviktigt, men samtidigt jättesvårt, att dra i nödbromsen i tid. Jag har redan varit utbränd i en omgång, det vore himla dumt att bli det igen.

Nu försöker jag vara lagom ambitiös, även om just "lagom" är ett ord jag inte förstår! Kan vem som helst boka dig för en föreläsning? Njae, det beror på om vad och hur. Jag försökte förut att bli skolinformatör för RFSU, men insåg att det var för mycket för mig. Jag behöver jobba på mitt alldeles egna sätt.

Det är därför jag inte kan jobba som lärare till exempel. Jag är inget flockdjur. Om jag bara slipper det och får köra mitt eget race går det nog bra. Jag föreläste om Asperger inför pers på Psykiatrimässan i Gävle i våras, det gick alldeles utmärkt. Folk sa att jag inte borde berätta det för Försäkringskassan, för då tror de att jag fuskar, ha ha!

Vad händer i ditt liv framöver? Jag har två framtidsrömmar, karriärmässigt. Den ena är att ta mig tillbaka till högskolan och börja forska. Den andra är än så länge hemlig. Men det jag drömmer mest om är ju den kroppsliga förändringen. Jag ser fram emot att hamna i målbrottet och slippa de här fettpåsarna.

Min plan är att få testo innan nästa sommar, för att kunna gå med bar överkropp sommaren därpå. Mitt pass går ut , och i god tid innan dess ska jag ha ett nytt personnummer. Jag har en bild av mig själv i framtiden, hur jag kommer att se ut och leva. Men just nu vågar jag inte riktigt berätta vad den innehåller för detaljer, mer än att jag längtar efter att börja raka mig.

Vilken fråga tycker du är absolut jobbigast att få relaterat till din transsexualism? På den tiden då jag hade "inget kön" utsatt på Qruiser fick jag var och varannan dag frågan "är du kille eller tjej?

Människor är så himla besatta av att sortera varandra efter kön och blir jättestressade om någon inte vill ge dem det de vill veta. Däremot är det jobbigt när människor inte tänker sig för utan börjar fråga om mina könsorgan. Hur ser de ut i dag, är de normala alltså?

Kan jag ha samlag? Vill jag ha en stor snopp eller är det mer praktiskt med en liten? Vill jag kunna penterera folk med den? Kommer jag att välja en meta eller fallo?

Hur vill jag att mitt sexliv ska se ut, och hur ser det ut idag? Den typen av frågor kan jag få från både journalister och ytliga bekanta. Jag vet inte vad som händer, men det är som om folk inte kan tänka klart. En del människor har verkligen ingen skam i kroppen. Jag är inte pryd, jag har inga problem med att prata om könsorgan och sexualitet i generella termer.

Jag förstår bara inte varför Gun-Britt på Ica ska veta vad jag har för eventuella onanivanor. Slutligen, vad gör dig riktigt glad? Det här går att misstolka, men det bästa jag vet är att ligga nära dig i din säng och titta på film tillsammans. Att vara nära dig gör mig lycklig. Det är ditt fel att jag är som jag är, för utan dig skulle jag inte finnas överhuvudtaget. Etiketter HBTQ , intervjuer , samhälle.

I går kom min kära vän Maggan och hennes man Lars på besök igen, vilket var jättemysigt. Vi tog bussen till Högbo bruk där vi promenerade, fotade, pratade och åt lunch. Maggan är nämligen mamma till mitt ex och vi har varit väldigt goda vänner ända sedan han och jag gjorde slut. Varje sommar när Maggan och Lars är på semester åker de förbi Sandviken bara för att hälsa på mig.

Är det inte konstigt hur ödet kan föra personer samman? Jag älskar att hålla kontakten med trevliga personer och att ha så fina vänner som Maggan och Lars är inte fy skam.

Har ni någon vänskapsrelation som anses vara "lite udda"? Förutom att vi båda har samma musiksmak så har vi även ett annat gemensamt intresse, nämligen såpoperan "Dallas". Eftersom bådas favoritkaraktär är den tragiska men underbara Sue Ellen Ewing har vi bestämt oss för att skriva en låt till hennes ära. Det blir förstås en synthig poplåt med discoinfluenser som vi tänker skicka till Linda Gray som spelade henne i serien!

Planen är att låta den kända fansidan Ultimate Dallas dela ut låten gratis. De når ut till massvis av "Dallas"-fans världen över så det vore den perfekta lanseringen! Ni läsare hjälper väl också till att sprida ut låten när den släpps? Det vore gulligt av er! I väntan på min nya musik, sponsra gärna och beställ mina tidigare CD-singlar här. Dagens hunk är ingen mindre än den amerikanska skådespelaren John James. Han föddes och är mest känd från min favoritsåpa "Dynastin" där han på åttiotalet spelade Fallon Carringtons söte och romantiske make Jeff Colby.

Jag fastnade direkt för hans ödmjuka "boy next door"-look och fylliga läppar. Att han dessutom springer omkring i bar överkropp i många scener är ett stort plus! Jag garanterar att John är betydligt sötare i "Dynastin" än på den här bilden så passa på att köpa serien på DVD! Jag skiljer mig från den typiska shopoholicen. Jag lägger inte alla mina pengar på kläder, smink och skönhetsprodukter, även om det händer då och då.

Svaret på den frågan är enkel. Det finns inget som gör mig så glad som musik, film och TV-serier så varför lägga pengar på annat? Jag är för övrigt inte speciellt förtjust i att resa. Vissa frågar mig varför jag köper skivor när jag kan ladda ner dem gratis på nätet istället.

Jag är ju skivsamlare så jag älskar känslan av att ha köpt en ny skiva. Downloads är det tråkigaste som finns och de har ofta sämre ljudkvalité än de MP3: Sedan så vill jag sponsra artisterna och låtskrivarna som har gjort musiken också. Vad lägger ni helst era pengar på? Är ni också hälsosamt shoppingberoende som jag är, eller har det börjat bli tvångsmässigt och ohållbart? Etiketter film , musik , shopping.

I går uppträdde den kitschiga discogruppen Alcazar på TV4: De satte verkligen färg på det annars rätt så fåniga TV-programmet. Lina verkar känna sig hemma som ny medlem i gruppen och hon var otroligt snyggt klädd under det första framträdandet i går.

Alcazars nya album släpps i höst, vilket jag verkligen ser fram emot. Det kommer bland annat att innehålla en cover på discoklassikern "Funky Town". Mer disco åt folket! Etiketter Alcazar , musik. Något jag verkligen avskyr är alla dessa ytliga modefascister som njuter av att klaga på hur andra klär sig.

Det vimlar av dem i tidningar, på TV och i bloggar. Speciellt vanliga är de i gaykretsar där det ofta är trendigt hos killar att döma varandra efter ytan. Det är hela "jag vet vad som är snyggt och inne"-attityden som äcklar mig. Vem har rätt att säga vad som är rätt för någon annan? Visst kan jag också tycka att någon klär sig fult ibland, men det skulle aldrig falla mig in att säga det till personen om denne inte bad om min åsikt.

Jag har min smak och den personen har sin. Varför måste man göra folk ledsna i onödan? Jag kan lika gärna köpa kläder på stormarknader eller secondhandbutiker så länge jag tycker att de är snygga. Jag skiter totalt i vad andra tycker. Att klaga på andras utseende och stil är ALLTID ett tecken på låg självkänsla och används för att dölja sin egen osäkerhet. Det kan ni tänka på nästa gång ni hör någon modebloggare klaga över alla dessa "modeoffer som tror att de vet vad som är inne".

Mode för mig är när folk klär sig i sådant de själva tycker är snyggt och som de känner sig bekväma i. Nej, så illa är det inte, men i dag tänkte jag berätta om en ny klädbutik som jag upptäckte i Sandviken av alla ställen. Hon var trött på att det inte fanns några butiker i Sandviken som sålde snygga kläder för ungdomar så därför startade hon en egen.

Förutom kläder säljer hon även piercingsmycken och accessoarer. Det bästa av allt är att Ulla är öppen för förslag och att man kan be henne köpa hem olika varor. Jag hittade en lila T-shirt med rosa mönster på från Blend som jag var tvungen att köpa.

Den kostade bara nittionio kronor och passade mig perfekt. Jag kommer helt klart att återvända. Det är roligt att det kommer klädbutiker till vår lilla stad. Not Nakd har dessutom blandade priser och storlekar, vilket är ett stort plus.

Etiketter mode , vardag. I dag tog jag en dags semester från semestern för att åka med medlemmarna på jobbet till Bönan utanför Gävle.

Bönan är en fiskeort vid havet och måste vara en av de vackraste platserna i världen! Det kryllar av sommarstugor och badplatser där och allt ser som taget ur Astrid Lindgrens "Saltkråkan".

Vi åt matsäck med utsikt över havet och promenerade en hel del innan det var dags att åka hem. Det var en fantastiskt fin dag! Bäst av allt var alla söta killar som sprang omkring i åtsittande badbyxor. Spana in mina bilder från underbara Bönan här. Har ni vägarna förbi Gävle så måste ni bara åka dit!

I går åkte jag, mamma och Diana till Gävle och fikade. Efteråt så gick vi till studion där jag skulle spela in min nya låt. Min vän och kollega Larry Forsberg gav mamma och Diana en rundtur i sin nya fina studio innan det var dags för mig att börja jobba. Inspelningen gick jättesnabbt den här gången vilket jag tror berodde på att jag kände mig så bekväm i musikstilen. Låten är mer synthpop än mina tidigare låtar och jag är så stolt över min prestation.

Det kändes som att komma hem! Gävle , låtskrivande , foto , Bönan , vardag , musik , killar , synthpop. Etiketter Bimbo Boy , foto , vardag. Cloetta Paris - Secret Eyes 2. Tight Fit - Fantasy Island 3. Sabrina - I Love You 4. Sabrina - Sex 6. Cloetta Paris - Did We Collide? Sabrina - Shallala Cloetta Paris - So Serious Fast Food Rockers - Say Cheese! Madonna - Miles Away Audrey Landers - Chains Of Love Fast Food Rockers - Ghostbusters Sabrina - Like A Yo-Yo Cloetta Paris - Arabian Nights Pay TV - Fashion Report Tight Fit - I'm Undecided Marie Picasso - Winning Streak Kylie Minogue - Speakerphone Sophia Lawrenci - Enjoy Me Centerfold - Dictator Den alltid lika underbara Carolina Gynning har börjat blogga!

Det är inte en dag för tidigt. I bloggen lägger hon bland annat upp bilder från sin vardag och bjuder på roliga historier om sig själv och andra. Det jag gillar mest med Carolina är att hon är så rak, ärlig och självironisk.

Det är skönt med folk som vågar vara sig själva utan att oroa sig för andras åsikter. Spana genast in fröken Gynnings härliga blogg här.

På tal om bloggar. Om ni gillar min rosa bögblogg så får ni gärna bevaka den med hjälp av Bloggkoll. På så sätt kan ni lättare se när jag har skrivit nya inlägg.

Ni kan även välja att få e-mail varje gång jag har skrivit något nytt. Glöm inte bort att kommentera bloggarna, för era kommentarer gör mig jätteglad!

Carolina Gynning , kändisar , nöje , bloggar , foto , mode , Internet , bloggosfären. Om jag hade en tidsmaskin så skulle jag åka tillbaka till det glamourösa talet och shoppa discoskivor. Jag skulle gå på glittriga kändisfester ihop med Joan Collins och jag skulle hänga med henne på inspelningen av "Dynastin".

Sedan skulle jag resa till Italien och gå på rökiga discotek och dansa hela natten till elektronisk italodisco. Dagen efter så skulle jag vakna upp i en sexig italienares armar och dricka rosa champagne till tonerna av Sabrinas "Sexy Girl". Om jag hade en tidsmaskin så skulle jag resa tillbaka till , och talet för att besöka det gamla Hollywood.

Jag skulle gå på filmpremiärer och njuta av den svunna tidens mästerverk. På nätterna skulle jag gå på glittriga fester i gigantiska lyxvillor tillsammans med legender som Marilyn Monroe, Audrey Hepburn och Judy Garland. Dagen efter så skulle jag fika tillsammans Greta Garbo och Ingrid Bergman innan det var dags att återvända hem. Vad skulle du göra om du hade en tidsmaskin? Etiketter drömmar , film , klassiker , musik. Anledningen var den svenska biopremiären av filmen "Mamma Mia!

Jag är så lycklig över att äntligen få se alla ABBA-medlemmarna tillsammans på bild igen. Att ABBA ska spela in ny musik har jag slutat hoppas på för många år sedan, men musiken de redan har spelat in är odödlig och omöjlig att tröttna på. Sedan hoppas jag att alla deras outgivna låtar släpps officiellt, speciellt den vackra "Just Like That" som läckte ut på nätet för ett par år sedan. Ni som har följt min blogg genom åren vet hur otroligt mycket ABBA: I dag läste jag i Aftonbladet att vår älskade Shannen Doherty, även känd från "Förhäxad" och "Lilla Huset På Prärien", ligger i förhandling om att medverka i den nya spinoffserien till "Beverly Hills, ".

Enligt artkeln är Shannen väldigt intresserad av att återigen spela den populära karaktären Brenda Walsh. Rykten säger dock att hon har begärt väldigt mycket pengar, vilket kan sätta käppar i hjulen för comebacken. Jag hoppas i alla fall att det blir av för det är svårt att tänka sig "" utan Brenda. Den nya serien, som kort och gott kommer att heta "", utspelar sig i samma område som den gamla serien och återförenar några av de gamla karaktärerna i biroller.

Tori Spelling och Jennie Garth har redan tackat ja. I Sverige kommer serien att visas på TV troligtvis redan i oktober. Äger du en digitalkamera? Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Stör det dig om någon säger att de ska ringa men inte gör det? Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?

Hmm, många, sist en bok som heter charity Tycker du att du är attraktiv? Vad är du allergisk mot? Får du dåligt samvete efter du ätit kött?

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Vad står det i ditt Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. Jag har en tatuering. Jag har mer än två piercingar. Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. Mina polyper har tagits bort. Jag har sparat något från ett gammalt förhållande. Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden x Jag kan inte svälja piller.

Någon nära till mig har försökt begå självmord. Någon nära till mig har begått självmord. Jag samlar på serietidningar Jag äger något från Benetton x Jag äger något jag köpt på E-bay x Jag äger något från Diesel RANDOM Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang Jag har lätt för att öppna mig för nya människor Jag ser på nyheterna Jag dödar inte insekter. Jag svär ofta x Jag sjunger i duschen Jag är en morgonperson.

Jag betalade för min rington. Jag är petig med grammatik. Jag är en sportfanatiker Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar x Jag är bra på att baka x Min favoritfärg är vit, röd eller ljusblå Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan Jag vet hur man skjuter - Jag är kär i kärleken x Jag skrattar åt mina egna skämt Jag äter snabbmat varje vecka x Jag är bra på matematik - Jag tror på spöken - Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet - Jag är väldigt kittlig - Jag älskar mörk choklad.

Grannarna för ett jäkla liv här. Dom sitter på sin fiiiiina nybyggda uteplats och dricker sitt fiiiina, ja vad dom nu dricker, vet väl inte jag. Antingen får dom hålla käft snart eller bjuda mej på en vad de nu är Jag sitter här själv!!!!! Mannen sover Hunden sover. Hallå det är fredag? Alla partar utom Sess Förjävligt!

Är det parningsdax för igelkottar eller? Piggen va ingen han, det var en hon. Såg iaf Piggen och en annan kotte som va nästan dubbels så stor. Piggen var sitt vanliga jag idag igen och hälsade snällt på vovven och va inte ett dugg blyg. Vi smög närmare för att ta en titt och jo minsann. Där var det rajtan tajtan får jag lov att säga! Nu hoppas jag såklart på att Piggen inte är bög, inte för att jag har nått emot bögar, no no, I love the gays hö hö Utan för jag hoppas så klart att "den nya piggen" sköt skarpt och små piggar ska dyka upp här.

Visst hade det väl varit gulligt med några fler loppbärare här. I morron ska jag till stora syster och påta i hennes trädgård. Ska ladda kameran oxå och skriva i pannan att jag ska ta med den. Idag har jag haft ont i hjärnbarken sen jag gick upp.

Jag måste ha nått fel i hjärnan! Varför funkar aldrig piller på mitt onda? Sen hjälper det ju inte att vara mensmonster heller, och ännu mindre hjälper det att ha en man som gör narr av mej när jag blir monstret.

Är jag arg så är jag arg, Men han tycker det är latjolajbans. Nattis nattis på er små gullungar. Visst är jag det å inte ett dugg trött heller än. Får väl gå å lägga mej iaf snart. Nytt utseende på bloggen nu You like?

Hoppas de, för jag ändrar det inte på ett tag nu. I dag har jag slitit röven av mej fy fan! Jag känner mej gammal! Ont i rygga har ja! Mensmonster har jag oxå varit lite idag. Mannen va snabb att påpeka det och skratta åt min sura min. Hade lust att klämma till han på pungen som straff men träningsvärken i armen gjorde det omöjligt Tur för han! Sen drev han mej till vansinne resten av kvällen.

Heeeela tiden sa han så. Jag tror nästan han hade fått solsting. Han satt ju ute i solen ett bra tag idag. Knäpp va han iaf. Tro att jag är tuff! Allt annat vore att ljuga Don´t mess with the princess Sådeså Ska slita vidare i morrn. Håller på att klippa ner en stooor klematis. Hela ska inte bort men halva ca. Den invaderar ju huset för bövelen. Sitter och kollar på min älskling nu: Ali G Åoouh är sååå kär! Fick tre spetor i vänster pekfinger! Speciellt när man pelat sej sönder å samman för att få bort skiten.

Sen fick jag myror i brallan. Eller inte myror precis, men en skalbagge, I trosan! Hur fan kom den dit då? Äcklig grön jäkel, inte så liten heller. Tur den inte kunde bitas. Hade varit gott det. Nej nu ska jag testsova går de så går de! Unkis, ja har inte fått tag i "morfar" ska teleterra han i morrn å höra om han kunde köra mej! Hör av mej när jag vet! Bye bye mina små sötnosar Sleep tight all night hi hi.

Tjenispenis Ja det är morgon för mej!!!! Hur ä läget med folket idag då? Här är det svettigt, grått och mulet. Håret står på änna så de blir nog regn, Kanske åska? Jaaaa snälla de kan väl åska!!!!

Skulle ju klippa häcken idag Förhoppningsvis regnar det inte så det kan bli av denna gång. Klipparen går ju på el Och vatten och el går inte ihop har jag hört. Måste vara den plågsamma svält dieten jag kört med på korv i bröd, pizza , choklad och chips. Får ta en vecka till på dieten så är jag snart på min drömvikt ha ha Usch nu kom hunden och mannen hrm Hingsten va de ja upp. Ingen ro och ingen vila någonsinn. Nu begär han kaffe här så slaven får slava!

Glöm för tusan inte att kolla in dom coola bloggarna här till höger, kika in i mitt fotoalbum när du ändå sitter där och slöar framför skärmen.

Håller på att lägga upp allt där nu. Han måste vara allvarligt sjuk eller nått. Men dom är botta! Var fan har dom tagit väääägen? Måste vara virus hära. Nu kan jag informera om att jag har fyllat 2 papperskassar fulla med tidningar.

För jag läser inte dagstidningar tidningar sådeså Drullpellen slänger dom runt omkring sej i hela huset. I´m not your mommy!!!!!!! Kära svärmodern kommer idag ja när vet ja inte. Jag känner mej förbannat tråkig idag igen. Orkar inte riktigt göra någon nytta här. Kanske man skulle gå ut och steka sej lite lagom gyllenbrun Läs: Han ifrågasatte varför jag hela tiden kallar han för killen,mannen, gubben här och inte hans smeknamn.

Så jag lovade att ändra på de då. Jag kallar honom Hingsten. Ja sug på den du. Kan du allt klura på. Nej minsann , ut å blända grannarna igen. Nu ska jag ta livet av er lite smått här med en idiotlång lista. Att komma till insikt?

I så fall har jag kommit till insikt angående 2 saker idag. Idag var en sådan dag. Jag , mitt smarta lilla kjoltyg, hade inte druckit en droppe vatten på hela dagen. Jag räknar bort dom 2 koppar kaffe jag drack för det rinner ju rätt igenom.

Summan av kardemumman blev en brinnande huvudvärk på vägen hem! Som tur är botas den huvudvärken med att dricka vatten så nu har jag knappt ont längre. Jag har nog aldrig varit en älskare av kjol igentligen jo på andra men inte på mej. Visst tycker jag att det finns så fina och det kan vara både snyggt och sexigt.

Anledningen är bland annat att jag vill inte visa mina feta lår och mina "polka-dotts" vader. Jorå du läste rätt! Okej mina lår är inte feta kanske, men kunde varit bättre. Och polka-dotts vader, jorå det har jag Det är ju som så att när man rakar benen blir det lätt små prickar där hårsäckarna är.

Problemet är bara att dom prickarna har jag always!!! Varför vet jag inte. Om jag låter det växa vilt så är prickarna där, om jag rakar så syns prickarna ännu tydligare. Till och med när jag vaxar så är dom prickiga. Jag måste ha nått fel på benen alltså Funderar om det kanske går att bleka hårsäckarna med laser eller nått. Men jag har ju varken ork eller pengar till det. Funkar klorin tror du? Dessutom syns det knappt om jag bara har lite färg på benen.

Så är de vettu. Ja slutbabblat för min del nu dårå Kvällen va trevlig och maten va supergod. Kyckling file med pastasallad blev det och rabarberpaj med vaniljsås till efterätt. Han skulle helt enkelt få hänga där tills vi skulle hem. Frågan är om han kanske hänger där nu för vi stack först hi hi Foton kommer senare. Vad det är för nått har jag ingen aning om. Jag hoppas på nån pelargonia iaf hi hi Ja har mer att berätta men känner mej lat i fingrarna så de blir en annan gång det med.

Fortsatt trevlig kväll på er därute. Blev ingen öl förresten. Nu ska jag gå å sätta på fejset hära å sen ska det ut å svettas, käkas, drickas å svettas igen. Kommer bli en kanon kväll detta! Världens bästa svärmor kommer oxå ju! Tar kameran med mej så kanske kommer det nån bild senare ikväll.

Fy faen, jag bävar inför att cykla hem sen! Ha det gott nu alla i solen och värmen!

. Att komma till insikt? Du har ju även släppt två singlar tillsammans med Dominique Lonegran. Natacha Peyre är tjejen som slog igenom i TV4: Allt annat vore att ljuga Don´t mess with the princess Sådeså Ska slita vidare i morrn. Hur kan de vara så säkra? Thai Massage In Stockholm. Bye bye mina små sötnosar Sleep tight all night hi hi. 12 maj sanna bråding, swingers, blondinbella, carolina gynning, amanda . Visst tycker jag att det finns så fina och det kan vara både snyggt och sexigt. .. är bög, inte för att jag har nått emot bögar, no no, I love the gays hö hö. Izabella om utvik, . Nakna killar och lesbiska hjältar i amerikansk gaythriller. S Gynning! Berg? Carolina och Carina gjorde succé som Idolvärdin- nor. 31 jul Geri Halliwell - G.A.Y. . Jag köpte fyra par skor, bland annat två par snygga sommarskor och ett par svarta höstskor. .. Andra bloggar om: Carolina Gynning, kändisar, nöje, bloggar, foto, mode, Internet, bloggosfären. Homo eskort vällingby www eskort

: Sexiga stövlar carolina gynning gay utvik

KNULLA EN KOMPIS PETA JENSEN HOMOSEXUELL MASTURBATING Massage anal fkk artemis homosexuell
MATCH AFFINITY ESCORT GAY FILIPSTAD 414
Knull site rosasidorna homo 230

ESKORT POLAND KNULLRÖV HOMO

Sexiga stövlar carolina gynning gay utvik